Curs inregistrat, online despre investitii

Curs inregistrat, online despre investitii
Timp de livrare: Până la 24 de ore
Revizii maxime: 1

Dacă ai auzit sau consideri că investițiile sunt doar pentru bărbați, dacă ți se pare că investițiile nu le poate face oricine, dacă ai auzit și crezi că investițiile sunt riscante și că trebuie să lucrezi în domeniu pentru a ști să investești, acest curs, îți va revela următoarele informații:

📌 investițiile nu sunt riscante, ci dimpotrivă;

📌 investițiile le pot face atât bărbații, cât și femeile;

📌 nu trebuie să fi terminat finanțe, bănci, asigurări și burse de valori pentru a investi;

📌 investițiile au mecanisme de protecție a banilor tăi;

📌 investițiile se pot face și cu sume mici;

📌 investițiile nu sunt o joacă, ci o știință; au principii și strategii clare și simple, pe care și un absolvent de filologie le poate aplica.

Te înțeleg, pentru că și eu am considerat la fel. Și eu am considerat că dacă sunt absolventă de filologie nu voi înțelege ce se întâmplă cu banii mei când îi investesc, că parcursul este neștiut și improbabil. Sunt o persoană economă. Dacă și tu ai trăit cu convingerea că tot ce poți face în viața aceasta este să economisești cât mai mult pentru a îți realiza nevoile și dorințele, află că și eu am făcut mult timp acest lucru.

❤ Cel mai mare regret al meu este că nu am început să investesc de la vârsta de 18 ani, pentru că astfel reușeam mult mai multe, decât până acum. Gândește-te că am locuința proprie achiziționată cash doar economisind și puteam avea, investind, două. Sună bine, nu?:) Da, știu!

✅ De aceea am creat acest curs: cu informațiile pe care le dețin, cu strategiile eficiente de planificare financiară și te invit să preiei din informațiile pe care eu le am pentru tine, să aplici informațiile pentru ca tu să nu faci greșelile mele și să folosești timpul și banii în favoarea ta, a independenței tale financiare.

Vreau cursul

Vreau cursul online – 240 lei
Investește banii tăi eficient!
De ce acest curs? Pentru că sunt femeie și un practician în domeniul investițiilor. Întâi am investit și apoi mi-am consolidat teoria investiției, fiind filolog.

Nu este greu, ai să vezi! Vei câștiga bani, acționând pentru că:

✅ afli care sunt investițiile și cum poți câștiga banii din acestea forme de investiții;

✅ afli că poți face mai multe investiții pentru a îți maximiza profitul;

✅ afli care sunt investițiile potrivite pentru tine conform intereselor, nevoilor și obiectivelor tale financiare;

✅ afli câți bani sunt necesari să fie economisiți și câți investiți;

✅ afli ce este necesar să faci în perioade de criză financiară pentru a nu pierde banii investiți;

✅ afli cum să abordezi investițiile din punct de vedere psihologic (a personalității tale financiare), cât și emoțional pentru a fi pe plus considerabil față de strategia investițională a bărbatului.

Niciodată nu este prea târziu să investești, însă profită cât mai mult de timp; el nu se va mai întoarce!

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.