Dezvoltare Website Prezentare/E-Commerce

Dezvoltare Website Prezentare/E-Commerce Dezvoltare Website Prezentare/E-Commerce
Timp de livrare: Până la 15 zile
Revizii maxime: 3
Tip de licență: Fără licență

Suntem specializați în crearea unor experiențe web de excepție pentru prezentarea afacerii tale (galerie foto, formulare de contact, integrare Google Maps și orice altceva necesar pentru a expune expertiza ta), e-commerce (magazin online pentru business-ul tău, cu plată securizată și integrare AWB) și multe altele. Cu o vastă experiență în Dezvoltare Web, Optimizare SEO (te diferențiezi de concurență și ești favorabil în ochii Google, apari printre primele rezultate în nișa ta) și Design Grafic (Logo, bannere, design complet personalizat pentru site, cărți de vizită, meniuri, ecusoane, plicuri, sau orice ai tu nevoie), suntem gata să vă ajutăm să vă realizați visele online. De asemenea, oferim consultanță gratuită, prin care descoperim împreună ce se potrivește pentru tine! Dacă ai nevoie de un website, ai nimerit bine! Te așteptăm cu un mesaj sau apel! Serviciile oferite sunt pe bază de contract, prin intermediul căruia stabilim toate nevoile, precum și un preț rezonabil. După ce cădem de acord, emitem și factură!

Ne specializăm în platforma WordPress, astfel că dacă ai un proiect existent, noi te putem ajuta cu menținerea acestuia sau adăugarea de noi funcționalități. Dacă alegeți colaborarea cu noi, putem oferi plug in-uri (module), teme și Kituri Elementor PREMIUM, din catalogul nostru, gratuit. Câteva dintre modulele pe care le oferim: Wordfence, Elementor PRO, WP Rocket, Yoast SEO, upDraft Back-up, Smush PRO și multe altele, complet gratuit pentru dumneavoastră. De asemenea, avem și add-ons pentru WooCommerce, precum Subscriptions, Cart Notices, orice altceva este nevoie. Ne puteți contacta prin WhatsApp sau apel la numărul din anunț, precum și prin intermediul platformei OLX.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.