Fotograf imobiliare (Booking.com, AirBnB, inchirieri/vanzari)

Fotograf imobiliare (Booking.com, AirBnB, inchirieri/vanzari) Fotograf imobiliare (Booking.com, AirBnB, inchirieri/vanzari) Fotograf imobiliare (Booking.com, AirBnB, inchirieri/vanzari)
Timp de livrare: Până la 3 zile
Revizii maxime: 2
Tip de licență: Regulată

Fotografia de imobiliare este o forma de fotografie care se concentreaza pe prezentarea atractiva a proprietatilor imobiliare. Acest tip de fotografie poate fi utilizat pentru a promova imobilele, pentru a prezenta proprietatile intr-un mod atractiv pe site-urile de prezentare sau pe platformele de vanzare/inchiriere, precum si pentru a ilustra reviste sau cataloage de prezentare de proprietati.
Fotografiile de imobiliare pot fi utilizate in prezentarea proprietatilor pentru vanzare sau inchiriere, acestea permit potentialilor clienti sa vada si sa-si imagineze cum ar arata viata lor intr-o anumita proprietate, cum ar aranja-o si cum s-ar adapta acolo. In plus, acestea pot fi utilizate pentru a ilustra publicatii sau site-uri web pentru prezentarea proprietatilor sau chiar pentru a crea materiale de marketing pentru companiile de imobiliare.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.