Fotografia de food

Fotografia de food Fotografia de food Fotografia de food Fotografia de food
Timp de livrare: Până la 7 zile
Revizii maxime: 1
Tip de licență: Regulată

Fotografia de food, cunoscuta si sub denumirea de fotografie culinara, este o forma de fotografie care se concentreaza pe prezentarea atractiva a preparatelor culinare. Acest tip de fotografie poate fi utilizat pentru a promova restaurantele, pentru a prezenta preparatele culinare intr-un mod atractiv pe site-urile de prezentare ale acestora sau pe platforme de comanda online, precum si pentru a ilustra carti de bucate sau reviste culinare.

In calitate de fotograf de food, pot oferi urmatoarele servicii:

*Fotografierea preparatelor culinare intr-un studio foto sau in locatii exterioare, utilizand echipamente de iluminare adecvate pentru a obtine imagini clare si de calitate.
*Editarea imaginilor pentru a le face sa arate cat mai atractive pentru potentialii consumatori. Acest lucru poate include retusarea culorilor, indepartarea defectelor de pe suprafata preparatelor sau adaugarea de elemente de design pentru a le face mai interesante.
*Crearea de seturi de imagini care sa prezinte preparatele din mai multe unghiuri diferite, pentru a oferi potentialilor consumatori o idee clara despre cum arata preparatele din toate punctele de vedere.
*Ofertarea de servicii de fotografiere on-site pentru restaurante care au nevoie de imagini de food realizate in locatia lor.
*Colaborarea cu departamentele de marketing ale restaurantelor pentru a crea campanii de promovare eficiente prin intermediul fotografiilor de food de calitate.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.