Fotografii de produs

Fotografii de produs Fotografii de produs Fotografii de produs
Timp de livrare: Până la 7 zile
Revizii maxime: 1
Tip de licență: Regulată

Fotografia de produs este o forma de fotografie in care obiectele sunt fotografiate intr-un mod atractiv pentru a le prezenta potentialilor cumparatori. Acest tip de fotografie poate fi utilizat pentru a promova produsele unei companii, pentru a le prezenta in mod clar si profesional pe site-ul de prezentare al companiei sau pe platforme de vanzare online.

In calitate de fotograf de produs, pot oferi urmatoarele servicii:

*Fotografierea produselor intr-un studio foto profesional, utilizand echipamente de iluminare adecvate pentru a obtine imagini clare si de calitate.
*Editarea imaginilor pentru a le face sa arate cat mai atractive pentru potentialii cumparatori. Acest lucru poate include retusarea culorilor, indepartarea defectelor de pe suprafata produselor sau adaugarea de elemente de design pentru a le face mai interesante.
*Crearea de seturi de imagini care sa prezinte produsele din mai multe unghiuri diferite, pentru a oferi potentialilor cumparatori o idee clara despre cum arata produsele din toate punctele de vedere.
*Descrierea produslui: dimensiuni, caracterstici, culori disponibile,etc
*Ofertarea de servicii de fotografiere on-site pentru companiile care au nevoie de imagini de produs realizate in locatia lor.
*Colaborarea cu departamentele de marketing ale companiilor pentru a crea campanii de promovare eficiente prin intermediul fotografiilor de produs de calitate.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.