Înființări firme / mențiuni firme / ONRC

Înființări firme / mențiuni firme / ONRC
Timp de livrare: Până la 24 de ore
Revizii maxime: 3
Tip de licență: Regulată

A&M Consulting vine în ajutorul dumneavoastră atunci când sunteți la început de drum în lumea afacerilor și vă oferă servicii de consultanță și înființare SRL indiferent de județul în care vă aflați sau în care doriți să activați.

Apelând la serviciile noastre de consultanță vă stăm la dispoziție 24/7, alegem alături de dumneavoastră forma cea mai optimă de organizare a afacerii și vă ghidăm în primii pași ai antreprenoriatului.

A&M Consulting vă oferă și o paletă largă de servicii pentru modificarea actelor societății dumneavoastră, de tipul: adăugare/excludere/retragere asociat, transmiterea părților sociale, majorare/reducere capital social, prelungirea/reducerea dovezii sediu social/punct de lucru, sediu social, deschidere/ închidere punct de lucru, schimbare obiect principal de activitate, adăugare/ ștergere coduri CAEN, autorizare/renunțare coduri CAEN, prelungire mandat administrator/ revocare/adăugare administrator, suspendare/reluare activitate, dizolvare și lichidare, etc.

Prețuri de la 200 lei.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.