Oportunitate de a promova o inovatoare aplicație de servicii - HelpYou Job!

Oportunitate de a promova o inovatoare aplicație de servicii - HelpYou Job!
Timp de livrare: Până la 30 de zile
Revizii maxime: 2
Tip de licență: Comercială

Ești în căutare de noi oportunități și dorești să contribui la creșterea unei aplicații inovatoare? HelpYou Job, aplicația care reinventează modul în care se oferă și se solicită servicii, caută persoane entuziaste și dornice să o promoveze pe diferite platforme online și offline.

Responsabilitățile tale vor include:

Promovarea aplicației în mediul online – pe rețele sociale, forumuri, bloguri, etc.
Participarea la evenimente și reuniuni unde poți discuta despre aplicația HelpYou Job și beneficiile pe care le oferă utilizatorilor.
Crearea și menținerea de parteneriate cu diverse entități – de la instituții la influenceri, pentru a crește vizibilitatea aplicației.
Căutăm persoane cu:

Abilități excelente de comunicare și convingere.
Inițiativă, creativitate și deschidere către nou.
Experiență în promovarea de produse sau servicii reprezintă un avantaj.
Dacă te regăsești în aceste caracteristici și ești pregătit să contribui la creșterea unei aplicații care își propune să schimbe modul în care oamenii interacționează cu serviciile, te așteptăm cu nerăbdare să ne contactezi!

Notează că acesta este un rol flexibil care îți permite să lucrezi de oriunde și să îți organizezi programul în funcție de propriile nevoi. Pentru mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi. Așteptăm cu nerăbdare să auzim de la tine!

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.