Piesa de teatru de educatie financiara pentru copii: 3-12 ani: ”Mărunțilă și Bancnoțilă” (se realizeaza la nivel corporate cu min 100 de copii)

Piesa de teatru de educatie financiara pentru copii: 3-12 ani: ”Mărunțilă și Bancnoțilă” (se realizeaza la nivel corporate cu min 100 de copii)
Timp de livrare: Până la 15 zile
Revizii maxime: 1
Tip de licență: Regulată

“Mărunțilă și Bancnoțilă” – Aventura Educației Financiare în Lumea Magiei Banilor!

Salutare tuturor aventurierilor în lumea magică a educației financiare!

Te invităm să ne alăturăm lui Mărunțilă și Bancnoțilă într-o călătorie amuzantă și educativă prin care vom descoperi tainele gestionării banilor într-un mod captivant și plin de haz.

Piesa de teatru începe într-o lume fantastică, unde întâlnind personaje magice și amuzante copiii învață lecții importante despre banii lor și cum să-i folosească într-un mod responsabil.

În timpul piesei de teatru, copiii din public sunt implicați activ în poveste și sunt încurajați să participe la jocuri interactive care îi învață să decidă cum să utilizeze o sumă de bani în mod responsabil. Astfel, ei își dezvoltă abilități de luare a deciziilor financiare într-un mediu amuzant și non-formal.

Pe măsură ce aventura continuă, cei doi frați descoperă că educația financiară nu este doar despre bani, ci și despre înțelepciune, generozitate și planificare inteligentă. Piesa de teatru subliniază importanța dezvoltării abilităților financiare încă de la o vârstă fragedă, pentru ca fiecare copil să poată construi un viitor financiar mai bun.

La finalul spectacolului, copiii vor înțelege că educația financiară este un instrument valoros pentru a-și îndeplini visele și pentru a-și asuma responsabilitatea financiară. Piesa “Mărunțilă și Bancnoțilă” îi învață pe copii să fie mai conștienți de importanța economisirii și cheltuielii responsabile, făcând din educația financiară o aventură plină de magie și învățătură.

Haideți să descoperim împreună tainele magiei banilor cu Mărunțilă și Bancnoțilă, într-o piesă de teatru care va inspira și va amuza publicul de toate vârstele! Să pășim în lumea educației financiare și să construim un viitor mai luminos pentru fiecare copil!

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.