Servicii complete profesionale contabile si fiscale

Timp de livrare: Până la 3 zile
Revizii maxime: 100
Tip de licență: Extinsă

Suntem o societate autorizata CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania) si asiguram servicii contabile si fiscale complete. Experienta profesionala de peste 25 de ani.

Categoriile de servicii pe care le asiguram, personalizate pe fiecare client in parte, sunt urmatoarele:
1. Evidenta contabila (inregistrari documente primare) completa, inclusiv inchidere balanta de verificare lunar/trimestrial, calcule fiscale si intocmire si depunere declaratii fiscale.
2. Deplasari la sediul clientului pentru asistenta contabila si fiscala lunara si/sau trimestriala la inchiderea conturilor contabile, inchidere balante de verificare. Calcule fiscale impozit micro, impozit pe profit, TVA.
3. Intocmire si depunere bilanturi contabile. Intocmire si depunere declaratii fiscale 100,300,390,394,112.
4. Intocmire state de salarii, inclusiv intocmire si depunere Declaratia 112 lunara/trimestriala; servicii legate de Revisal-ITM.
5. Consultanta fiscala. Consultanta contabila. Asistenta la controale fiscale, inclusiv rambursari TVA.
6. Servicii reporting catre management, inclusiv catre societatea-mama; consolidari si raportari IFRS.
7. Servicii legate de nerezidenti: calcule fiscale, aplicare conventii evitarea dublei impuneri, intocmire si depunere declarii fiscale legate de nerezidenti.
8. Servicii contabile si fiscale legate de fuziuni, divizari si lichidari societati. Intocmire bilanturi de lichidare si depunerea lor la ANAF si ONRC. Intocmire declaratii fiscale la lichidarea societatilor comerciale.
9. Evidenta contabila si fiscala pentru PFA-uri si II (Intreprinderi Individuale), inclusiv depunerea declaratiilor fiscale pentru acestea.

Locatie: Bucuresti, Arges, Ilfov, Prahova, Giurgiu, Otopeni, Chiajna, Corbeanca, Domnesti, Bragadiru, Afumati, Pantelimon.

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.