Consultanta Excel online, design de rapoarte si automatizare cu Power Query. Cursuri Excel online pentru orice nivel.

Consultanta Excel online, design de rapoarte si automatizare cu Power Query. Cursuri Excel online pentru orice nivel. Consultanta Excel online, design de rapoarte si automatizare cu Power Query. Cursuri Excel online pentru orice nivel. Consultanta Excel online, design de rapoarte si automatizare cu Power Query. Cursuri Excel online pentru orice nivel. Consultanta Excel online, design de rapoarte si automatizare cu Power Query. Cursuri Excel online pentru orice nivel.
Timp de livrare: Până la 30 de zile
Revizii maxime: 2

Dacă ești un antreprenor la început de drum, sigur iți dorești să-ți optimizezi fluxul de informații în firmă și să-ți pui la punct rapoarte pe care ulterior să ți le poți gestiona singur. Îți ofer consultanță Excel pentru soluții de raportare personalizate, adaptate business-ului tău. După o perioadă în care iți voi înțelege afacerea și voi pune la punct fișierele, odată ce formatul de rapoarte este stabilit, formulele sunt încărcate, Dashboard-ul este gata de prezentat și extragerea de date este eficientizată, oricine din firma ta poate fi instruit să preia sarcina de a fi “omul cu cifrele” pentru tine! Sau, dacă ți-e mai ușor așa, poți externaliza activitățile de raportare iar eu mă voi asigura că primești toate rapoartele de care ai nevoie pentru a-ți conduce eficient afacerea.

Sau poate ești deja un antreprenor cu experiență și îți dorești să îți dezvolți afacerea, pornind de la detaliile activității tale în prezent. Ai așadar nevoie de o imagine de ansamblu a activității tale, cu ajutorul unor rapoarte specializate. Sau, de ce nu, lucrurile merg acum cât se poate de bine, dar totuși îți dorești să lucrezi mai eficient și să îți pui la punct activitatea de raportare.

Hai să vorbim chiar acum despre cum te pot ajuta!

Autentificare

Înregistrare

Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.